H Alfaholics μετατρέπει κλασικές Alfa Romeo της δεκαετίας του ’60 σε σύγχρονους “φονιάδες γιγάντων” [w/video]

Σχετικά άρθρα

14

Η αναπαλαίωση και ο εκμοντερνισμός παλιών αυτοκινήτων είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει «μόδα». Από τις φοβερές Singer Porsche, μέχρι την πανάκριβη Eagle E-Type και άλλα μοντέλα, ο εκμοντερνισμός all time classics είναι μία ασχολία που κερδίζει έδαφος. Όμως μέχρι πριν λίγο καιρό, δεν υπήρχε εταιρία που να κάνει τέτοια δουλειά σε κλασικά ιταλικά αυτοκίνητα. Αυτό όμως έχει αλλάξει με την Alfaholics. Μία εταιρία στην Αγγλία της οποίας οι ιδρυτές έχουν πολυετή πείρα στις αναπαλαιώσεις, πολυετή πείρα στους αγώνες και απίστευτο πάθος και γνώσεις στις 105 Series Alfa Romeo! Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, να αναφέρουμε πως οι 105 Series περιλαμβάνει αυτοκίνητα όπως η Giulia, η 1750 και 2000 GT Veloce, η GT 1300 και 1600 Junior και οι αντίστοιχες GTA της εποχής. Το κορυφαίο μοντέλο των Alfaholics είναι η GTA-R που θα δείτε και στο video.

Η αρχή είναι απλή: Παίρνεις ένα παλιό αμάξωμα, το καθαρίζεις, το ισιώνεις και το στρώνεις και ξαναχτίζεις το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ολοκαίνουρια εξαρτήματα, μερικά εντελώς custom και τα περισσότερα εμπνευσμένα και δοκιμασμένα στους αγώνες! Το αποτέλεσμα είναι ένα «τέρας» με 220 άλογα στις 7.000 σ.α.λ. στους τροχούς από έναν δίλιτρο, τετρακύλινδρο, εξ ολοκλήρου αλουμινένιο, 8βάλβιδο κινητήρα που συνδυάζεται με πεντατάχυτο, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Πέρα από τα μηχανικά, το αυτοκίνητο είναι πρακτικά καινούριο, δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη. Αυτό φυσικά, σημαίνει πως το κόστος είναι λίγο αυξημένο. Το βασικό πακέτο ξεκινάει από τις 65.000 λίρες Αγγλίας και από εκεί και πέρα μπορεί να αυξηθεί κατά το δοκούν! Αυτά τα χρήματα όμως, σου αγοράζουν ένα απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο, με σύγχρονη τεχνολογία και ικανότητες που μπορεί να εκπλήξουν τον αδαή. Πώς σας φαίνεται το 8.15-8.30 που μπορεί να πετύχει η μικρή Alfa στο Nurburgring ή η δυνατότητα που σου δίνει να κυνηγήσεις μία Porsche GT3 RS; Δείτε τα video που ακολουθούν:

[Πηγή: AlfaholicsTV via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...