Overkill: Αυτή η ροζ Rolls-Royce Phantom ανήκει σε μία πριγκίπισσα από το Dubai

Σχετικά άρθρα

Pink Rolls-Royce Phantom

Είμαστε γυναίκες ωραία και είναι πολύ πιθανό το αγαπημένο μας χρώμα να είναι το ροζ όπως και κάθε τι αποχρώσεις του ροζ. Αλλά ως εκεί. Δεν χρειάζεται κάθε τι που έχουμε στη ζωή μας να είναι ροζ. Και κυρίως το αυτοκίνητο μας, που δεν θα είναι τίποτα παρά πάνω από ”τσίρκο” αν είναι βαμμένο σε αυτό το χρώμα.

Έχουμε δει άπειρα τέτοια αυτοκίνητα, αλλά σήμερα σειρά έχει μία Rolls-Royce Phantom, η οποία ανήκει σε μία πριγκίπισσα από το Dubai, την Alia Al Suwaidii. Στο βίντεο, θα παρακολουθήσεις το όχημα να κινείται στους δρόμους του Λονδίνου, καθώς στην Alia Al Suwaidii αρέσουν τα ταξίδια.

Το αυτοκίνητο λοιπόν είναι βαμμένο σε ροζ χρώμα ενώ το μπροστά καπό, η οροφή και το πίσω καπό του πορτμπαγκάζ αναμιγνύεται με φινίρισμα χρωμίου. Επιπρόσθετα, ροζ υπάρχει και στο κέντρο των τροχών, ενώ το παρμπρίζ και τα παράθυρα είναι φιμέ. Τι να πεις, πριγκίπισσα του Dubai είναι εξάλλου.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...