320
Μετά την τελευταία παραγγελία του Cristiano Ronaldo της μπλε LaFerrari, φαίνεται ότι ο διεθνής Πορτογάλος άσσος θέλησε να προσθέσει άλλο supercar στην αξιοζήλευτη συλλογή του.

Αυτή η McLaren MP4-12C High Sport με αριθμό σασί #7 (είναι και το νούμερο της φανέλας του) είναι το νέο του απόκτημα, το οποίο το αγόρασε στη Πορτογαλία όταν πήγε για τον αγώνα της πατρίδας του για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

59

Η MP4-12C High Sport είναι μια ειδική έκδοση του τμήματος της McLaren, Special Operations και διαθέτει νέο προφυλακτήρα που αυξάνει την κάθετη δύναμη αλλά και την ροή προς τα intercooler του turbo κινητήρα με την ιπποδύναμη της να έχει αυξηθεί κατά 75 άλογα. Στο πίσω μέρος υπάρχει νέος προφυλακτήρας με αεραγωγούς παρόμοιους με αυτούς της αγωνιστικής MP4-12C GT3, διαχύτη και νέα αεροτομή. Ένα από τα αυτοκίνητο έχει κρατήσει ο ίδιος ο Ron Dennis, ενώ το δεύτερο το έχει αγοράσει ο διάδοχος του θρόνου του Μπαχρέιν.

226

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει σε μόλις πέντε αντίτυπα αλλά η αυξημένη ζήτηση της, ανάγκασε τη McLaren να κατασκευάσει άλλα πέντε.

[Πηγή: Super Car Kids]