Ο Michael Schumacher αρνήθηκε την πρόταση της Lotus να οδηγήσει για αυτήν σε Austin και Sao Paolo

Σχετικά άρθρα

Royal-Oak-Offshore-Chronograph-Michael-Schumacher-1-770x513

Η ομάδα της Lotus πλησίασε τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Michael Schumacher, για να τον πείσει να επιστρέψει για λίγο στην F1 για τις 2 τελευταίες στροφές της, αλλά ο πλέον ” συνταξιούχους” παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Η εκπρόσωπος του Schumacher, Sabine Kehm είπε ότι η προσέγγιση της Lotus στον 44-χρονο πρωταθλητή δεν είναι κάτι που του δημιουργεί έκπληξη, να θυμίσω ότι ο Γερμανός οδηγός είναι ήδη 1 έτος εκτός F1, αφού εγκατέλειψε το άθλημα το περασμένο έτος, μετά από την 3ετή επιστροφή toy με τη Mercedes, μετά την πρόωρη συνταξιοδότηση του από τη Ferrari.

Για να δούμε τι δήλωσε η Sabine Kehm:

Οι επιδόσεις του Michael σε αντιστοιχία με αυτές του Nico Rosberg πέρσι, αλλά και την απόδοση του Nico σε αντιστοιχία με του Lewis  Hamilton φέτος, έκαναν πολλούς ανθρώπους να καταλάβουν πόσο καλός είναι ακόμα ο Michael.

Εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλή φόρμα, αλλά ο ίδιος αισθάνεται αρκετά καλά στη νέα του ζωή.

Michael_Schumacher_pole_lap_monaco_2012

Η Lotus, αναζητεί αντικαταστάτη για τον πρωταθλητή του 2007  Kimi Raikkonen, ο οποίος φεύγει για τη Ferrari στο τέλος του έτους και δε θα συμμετάσχει με την ομάδα στα GP των ΗΠΑ και Βραζιλίας, λόγο επικείμενης εγχείρησης στην πλάτη του.

Αναμένεται βέβαια τώρα η συμφωνία με τον πρώην οδηγό της Renault, McLaren και Caterham, Heikki Kovalainen ή τον 3ο οδηγό της ομάδας, Davide Valsecchi. Για να δούμε ποιος θα οδηγήσει το 2ο μονοθέσιο στα εναπομείναντα 2 GP.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...