Jaguar XS 2015 [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Jaguar XS 2015 [Renderings]

Το νέο entry-level sedan που ετοιμάζει η Jaguar είναι η XS, η οποία θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο σχετικά με το βιώσιμο μέλλον της εταιρίας. Η RM Design, χρησιμοποιώντας ως βάση τις πρόσφατες spy φωτογραφίες μας παρουσιάζει μια rendering φωτογραφία του νέου μοντέλο.

Αυτό έχει κωδική ονομασία X760 με την Jaguar να πιστεύει πως θα τη βοηθήσει σημαντικά ώστε να πουλά 60.000 αυτοκίνητα ετησίως. H XS θα αντικαταστήσει την X-Type και θα βγει στην αγορά το 2015. Θα κατασκευαστεί πάνω στην ολοκαίνουργια αλουμινένια πλατφόρμα iQ[Al] και θα προσφέρεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Θα εξοπλίζεται με τετρακύλινδρους και V6 υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες (turbo και compressor) οι οποίοι θα είναι τοποθετημένοι διαμήκης και θα στέλνουν τη κίνηση στους πίσω τροχούς (στον πρόσθετο εξοπλισμό θα υπάρχει σύστημα τετρακίνησης). Ανάμεσά τους θα συναντάμε τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 163 και 200 ίππων, των 3,0-λιτρο V6 turbodiesel απόδοσης 240 ίππων, τον 2,0-λιτρο turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 240 ίππων καθώς και τον 3,0-λιτρο V6 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων.

Θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε estate έκδοση, έτσι ώστε να βοηθήσει σημαντικά στο να διπλασιαστούν οι πωλήσεις της βρετανικής εταιρίας. Η ΧS θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi A4, BMW Σειράς 3 και Mercedes C-Class, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Land Rover στο Solihull της Αγγλίας, δημιουργώντας 1.700 νέες θέσεις εργασίας και θα φορά συμπαγής ανάρτηση με διπλά ψαλίδια μπροστά και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω.

[Πηγή: RM Design]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...