O Petrov ψάχνει παντού για να αγοράσει θέση

Σχετικά άρθρα

vitaly petrov

Προσφάτως ο Ρώσος παραδέχτηκε ότι μπορεί να τρέξει για τα Γερμανικά DTM το 2014. Φυσικά απώτερος σκοπός του Vitaly Aleksandrovich Petrov, είναι να επιστρέψει στην Formula 1, αλλά με τις οδηγικές του ικανότητες να μην έχουν εντυπωσιάσει κανέναν, ψάχνει θέση όπου υπάρχει ανάγκη για χρήματα.

Επικοινώνησα με την Mercedes για να μάθω την κατάσταση στην οποία βρίσκονται στα DTM. Επίσης γνωρίζω την κατάσταση της BMW. Θα μπορούσες να πεις ότι διαθέτω τα χρήματα για τα DTM.

Ο 29-χρονος δήλωσε πως η επιστροφή του στην Formula 1, αποδείχτηκε μεγαλύτερος πονοκέφαλος απ’ ότι περίμενε, αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Πόσο καλές βλέπει τις πιθανότητές του;

Βασικά είναι οι ίδιες με πρώτα, μιλάω και περιμένω. Προφανώς η θέση της Williams δεν υπάρχει πλέον, αλλά μιλάω ακόμα με τρεις ομάδες. Όλα λογικά θα ξεκαθαριστούν πριν τις χειμερινές δοκιμές. Αν δεν είμαι κάπου, θα πάω κάπου αλλού. Είχα πρόταση και από τη κατηγορία LMP2, για το Le Mans, τους είπα θα δούμε για του χρόνου.

Εκτός αυτών, ο Ρώσος αναμένετε να δοκιμάσει και αυτοκίνητα Rally μέσα στην εβδομάδα, αν και ομολόγησε, πως δεν του αρέσει να τρέχει χωρίς αντιπάλους τριγύρω του.

[Πηγή: Championat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...