Raikkonen: Μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε

Σχετικά άρθρα

GP AUSTRALIA F1/2014

Ο Kimi Raikkonen φαίνεται να ανησυχεί για την F14 T και κυρίως για τον χρόνο που θα χρειαστεί η Scuderia για να στήσει το μονοθέσιο στα μέτρα του.

Ξέρουμε πάνω κάτω τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Η κατασκευή συγκεκριμένων εξαρτημάτων απαιτεί χρόνο και η διαδικασία τοποθέτησής τους είναι εξίσου χρονοβόρα. Από την άλλη, ακόμα και να έχουμε αυτά που θέλουμε, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα λειτουργήσουν. Έχω ξαναβρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις και κάποιες φορές διαρκούν αρκετό χρόνο.

Δυστυχώς δεν είμαστε στην καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή, αλλά κοιτώντας την δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε πλέον μόνο να βελτιωθούμε.

GP AUSTRALIA F1/2014

Ο Φιλανδός, όπως και ο Alonso, σίγουρα περίμενε κάτι καλύτερο από την Ιταλική ομάδα, η οποία φάνηκε πως δεν έκρυβε την ταχύτητά της στις χειμερινές δοκιμές, όπως δήλωναν κάποιοι πριν τον εναρκτήριο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Σύμφωνα όμως με τον Stefano Domenicali, η Ferrari δουλεύει πυρετωδώς για να βελτιώσει το μονοθέσιο του Raikkonen, για να είναι έτοιμο στον επόμενο αγώνα.

Πρέπει να βοηθήσουμε τον Kimi να βρει το σωστό στήσιμο του μονοθεσίου του. Το αξίζει. Υπήρχε μια βελτίωση αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά ακόμη δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε σαν ομάδα, πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε το οδηγικό του στυλ. Είμαι σίγουρος πως από την Μαλαισία θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

GP AUSTRALIA F1/2014

Παρόλο που πολλοί θεωρούσαν πως θα υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στους δυο οδηγούς της Ferrari, φαίνεται πως οι πιλότοι έχουν αφήσει τις όποιες κόντρες μπορεί να είχαν μεταξύ τους. Αυτό φυσικά συμβαίνει μόνο και μόνο λόγω τις απογοητευτικής, για τους Tifosi (και όχι μόνο), πρώτης εμφάνισης της Ιταλικής ομάδας φέτος.

Οι δυο οδηγοί είναι λογικό να ενδιαφέρονται πρώτα να αποκτήσουν ένα μονοθέσιο άξιο για διεκδίκηση πρωταθλήματος και μετά να “πολεμήσουν” για το ποιος από τους δύο θα το πάρει. Ο Fernando Alonso φαίνεται πως καλωσορίζει τον ανταγωνισμό, δηλώνοντας για τον Φιλανδό:

Είναι πολύ πολύ γρήγορος. Ίσως και ο γρηγορότερος από όλους μας, ή τουλάχιστον έτσι τον θεωρούν. Πέρσι μαχόταν με την Lotus για το πρωτάθλημα, το οποίο θεωρώ πως είναι αξιοθαύμαστο γιατί η Lotus δεν φάνηκε να είναι και τόσο δυνατή. Με ευχαριστεί ιδιαίτερα που έχω έναν τόσο δυνατό αντίπαλο μέσα στην ομάδα, είτε με πιστεύετε είτε όχι.

[Πηγές: GMM, AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr