Volkswagen Jetta CC και Porsche Cayenne Coupe [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Jetta CC rendering (1)

O Theophilus Chin είχε κέφια και δημιούργησε τόσο το Jetta CC, όσο και το Porsche Cayenne Coupe. Το πρώτο αποτελεί ουσιαστικά στην έκδοση παραγωγής του New Midsize Coupe (NMC) Concept που είδαμε στην έκθεση του Πεκίνο στις αρχές της εβδομάδας.

Το μοντέλο θα βασίζεται στην MQB-B πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί και η επόμενη γενιά του VW Jetta, έχει μήκος 4.56 μέτρα, πλάτος 1.83 μέτρα και ύψος 1.42 μέτρα. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας δίλιτρος TSI κινητήρας απόδοσης 220 ίππων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG) με 7 σχέσεις. Τα 100km/h από στάση έρχονται σε 6.5 δευτερόλεπτα και η τελική του είναι 245km/h. Όσον αφορά στην οικονομία καυσίμου, η VW ισχυρίζεται πως το NMCconcept καταναλώνει 6.4 λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα.

Volkswagen Jetta CC rendering (2)

Το λανσάρισμα του μοντέλου τοποθετείται στο 2016 ενώ αναμένεται να προσφέρεται σε πληθώρα αγορών αφού η κατασκευή του θα γίνεται τόσο στην Κίνα όσο και στο Μεξικό.

Porsche Cayenne Coupe (2)

Το Cayenne Coupe από την άλλη θα είναι η αντίστοιχη πρόταση της Porsche, απέναντι από τα MLC, Q6 και X6. Η Porsche δεν έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις της για να περάσει στη παραγωγή ένα τέτοιο μοντέλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή το περάσει στη παραγωγή.

Porsche Cayenne Coupe (1)

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...