Η Universal θα ζητήσει 50 εκατ. δολάρια για ασφάλεια του Fast & Furious 7

Σχετικά άρθρα

paul walker

Όπως όλοι δυστυχώς ξέρουμε, ο ηθοποιός Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου 2013 σε ηλικία μόλις 40 ετών, ενώ τα γυρίσματα της νέας ταινίας Fast & Furious 7 δεν είχαν ολοκληρωθεί.

Η παραγωγή της ταινίας που ήδη έχει κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια αποφάσισε να “κρατήσει” τον ηθοποιό με τεχνητά μέσα, ειδικά εφέ και animation, χρησιμοποιώντας τα 2 του αδέρφια για τον σωματότυπο και τα μάτια του με την χρήση ειδικών καμερών. Όπως αναφέρουν στο Facebook η απόφαση τους να κρατήσουν τον Paul για τον ρόλο, έστω και τεχνητά, βασίστηκε στο γεγονός ότι καταλαβαίνουν πως είναι αυτό που θα ήθελε το κοινό των ταινιών τους καθώς και ο ίδιος ο Paul, όπως υποθέτουν!

Paul Walker brothers

Όλη αυτή η διαδικασία όμως υπολογίζεται ότι θα κοστίσει στην ασφαλιστική εταιρία, Brian Kingman των Arthur J. Gallagher & Col, 50 εκατομμύρια δολάρια. Το γεγονός αυτό “απλά” ανεβάζει το budget της ταινίας στα 250 εκατομμύρια δολαρια συνολικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου που η παράγωγη αναγκάζεται να αντικαταστήσει τεχνητά κάποιον ηθοποιό. Τον Αύγουστο του 2012 ασφαλιστική εταιρία είχε δώσει 10-15 εκατομμύρια δολαρια, για την ταινία Iron Man 3 καθώς ο ηθοποιός Robert Downey Jr. είχε σπάσει τον αστράγαλο του. Επίσης, το 1994, δόθηκαν για την ταινία Wagons East, 20 εκατομμύρια δολαρια όταν ο ηθοποιός John Candy πέθανε πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας.

Η νέα ταινία Fast & Furious 7 αναμένεται στους κινηματογράφους στις 10 Απριλίου 2015, όπου θα δούμε για τελευταία φορά τον Paul Walker να πρωταγωνιστεί.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα