​Ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Fisker υπόσχεται νέο μοντέλο της Fisker

Σχετικά άρθρα

fisker-atlantic-4

O Lu Guanqiu, ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Fisker μιλώντας πρόσφατα σε δημοσιογράφους αποκάλυψε πως η Fisker θα βγάλει ένα νέο μοντέλο στην αγορά μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, αλλά μόνο όταν ξαναξεκινήσει η παραγωγή του Karma.

Το νέο μοντέλο της Fisker θα έρθει το 2017, με τον Guanqiu να μην αναφέρει τι μοντέλο θα είναι αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη πως ο Κινέζος έχει πει παλαιότερα πως θα ρίξει όλα τα λεφτά της Wanxiang στη παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο, παρόμοιο με το Model 3 που ετοιμάζει η Tesla φαντάζει το πιο πιθανό.

Η Wanxiang ήθελε το Karma να βρίσκεται στην αγορά το 2015, αλλά μια σειρά από διάφορα προβλήματα, έχουν πάει πίσω το χρονοδιάγραμμα. Όπως δήλωσε ο Pin Ni, πρόεδρος της Wanxiang Αμερικής, το Karma διαθέτει 250 bugs που η εταιρία του πρέπει να τα διορθώσει.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...