Το Ελσίνκι θέλει να βάλει στο χρονοντούλαπο την χρήση αυτοκινήτου από τους κατοίκους της

Σχετικά άρθρα

Helsinki

Οι διοικούντες της πόλης του Ελσίνκι στη Φινλανδία εργάζονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο θα επιτρέπει στους κατοίκους της πόλης να έχουν έναν μόνο λογαριασμό μέσω του οποίου θα μπορεί κάποιος να κάνει χρήση των δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς και των υπηρεσιών carsharing και bikesharing.

Σύμφωνα με την Navigant Research ο συνδυασμός όλων των παραπάνω τρόπων μεταφοράς μέσα από ένα κοινό δίκτυο πληρωμών, θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα ΙΧ αυτοκίνητά τους για τη κίνηση τους μέσα στη πόλη.

Σε ένα αστικό περιβάλλον σαν αυτό του Ελσίνκι, η απλοποιημένη πρόσβαση σε οποιαδήποτε μέθοδο μεταφοράς είναι η βασική ιδέα πίσω από το φιλόδοξο σχέδια των Φιλανδών, και μένει να δούμε αν το πρόγραμμα αγκαλιαστεί από τους κατοίκους της πόλης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...