Teaser Photo: Η πρώτη του Dartz Black Shark, το τανκ από τη Λετονία

Σχετικά άρθρα

Dartz Black Shark teaser image

H Dartz έδωσε στη δημοσιότητα τη πρώτη teaser φωτογραφία του νέου μοντέλου που ετοιμάζει, το οποίο το ονομάζει Black Shark και θα κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Κυριακή, 19 Οκτωβρίου.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω σε μια Mercedes-Benz GL63 AMG και το σώμα του είναι φτιαγμένο από κέβλαρ και τιτάνιο, ενώ θα διαθέτει σκάνερ ίριδας, αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος και χειρολαβές που εξαφανίζονται και διαθέτουν ηλεκτροσόκ.

Οι περισσότερες επιλογές του αυτοκινήτου θα μπορούν να ελέγχονται από μακριά μέσω smartphone της Vertu, που θα μπορεί σε αυτό να βλέπει την κατάσταση του οχήματος και την πίεση των ελαστικών. Μηχανικά θα εφοδιάζεται είτε με τον V8 κινητήρα της GL63 AMG είτε με τον V12 της GL65 AMG, που θα μπορεί να αποδίδει μέχρι 1.500 άλογα, αν θελήσει ο ιδιοκτήτης.

ΠηγήDartz
ΠηγήAutoExpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...