Ο frontman των Metallica μας δείχνει την τελευταία πανέμορφη hot rod δημιουργία του

Σχετικά άρθρα

black-pearl-001

Η έκθεση του Los Angeles είχε, όπως και κάθε μεγάλη έκθεση που σέβεται τον εαυτό της, εντυπωσιακές πρεμιέρες και φανταχτερά πρωτότυπα. Όμως, η δημιουργία του frontman των Metallica, James Hetfield, ίσως έκλεψε την παράσταση.

black-pearl-003

Ο Hetfield, εκτός από τη μουσική έχει διάφορα άλλα hobbies, όπως το κυνήγι, το jet ski, τις μηνύσεις στη Napster αλλά και την κατασκευή hot rods. Το τελευταίο του το ονομάζει Black Pearl (μαύρο μαργαριτάρι) και είναι κατασκευασμένο εντελώς από το μηδέν, χωρίς να βασίζεται σε μια μάρκα ή μοντέλο, και διαθέτει ένα χειροποίητο σώμα εμπνευσμένο από τις καμπύλες και τα σχήματος δακρύου ευρωπαϊκά και αμερικάνικα κλασικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’30.

443063

Το Μαύρο Μαργαριτάρι κατασκευάστηκε με τη βοήθεια του Marcel και Luc De Lay, δύο από τους κορυφαίους κατασκευαστές αμαξωμάτων στον κόσμο, οι οποίοι κατασκεύασαν ένα από τα πιο όμορφα σώματα των αυτοκινήτων που έχουμε δει ποτέ. Είναι βαμμένο σε ένα βαθύ μαύρο, με τα βουρτσισμένα τελειώματα από ορείχαλκο να κάνουν αντίθεση, και το εσωτερικό του από την Ron Mangus Interiors να έχει σπορ στυλ και Art Deco όργανα μετρήσεων.

black-pearl-009

Το Μαύρο Μαργαριτάρι βασίζεται σε ένα προσαρμοσμένο σασί χρησιμοποιώντας τις εξωτερικές δοκούς του πλαισίου μιας Jaguar Mk 4 του 1948, με την ισχύ των 375 ίππων να προέρχεται από έναν 5-λίτρο V8 κινητήρα της Ford, που συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, επίσης, της Ford.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...