Ο Hulkenberg θα τρέξει στο Le Mans με την Porsche το 2015

Σχετικά άρθρα

Formula One World Championship

Στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans θα αγωνιστεί ο Nico Hulkenberg το 2015, παρότι θα συμμετέχει κανονικά και στο πρωτάθλημα Formula 1 με τη Force India. Εκτός του Γαλλικού αγώνα, ο 27-χρονος θα αγωνιστεί με την Porsche 919 Hybrid και στον 6-ωρο αγώνα στο Spa, όπου γίνεται και η προετοιμασία για το Le Mans. Ο θρυλικός αγώνας θα γίνει στις 13 και 14 Ιουνίου και ο Γερμανός δήλωσε πανευτυχής.

Porsche και Le Mans. Αυτός ο συνδυασμός προσελκύει κάθε οδηγό. Είμαι οπαδός της Porsche εδώ και πολύ καιρό και παρακολουθώ στενά την επιστροφή της στην κατηγορία LMP1. Αναπτύχθηκε έτσι μέσα μου, η επιθυμία για να οδηγήσω αυτό το αυτοκίνητο στο Le Mans.

Είμαι πολύ ευτυχής που το πρόγραμμα του 2015 μου το επιτρέπει και ευγνωμονώ την ομάδα μου, τη Sahara Force India Formula One Team, για τη γενναιοδωρία τους, καθώς με αφήνουν να προσπαθήσω. Τώρα είναι στο χέρι μου να δουλέψω σκληρά και να ολοκληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις.

Ο τελευταίος οδηγός που αγωνίστηκε και στο Le Mans αλλά και στο πρωτάθλημα Formula 1, ήταν ο Sebastian Bourdais. Ο Γάλλος συνεργάστηκε το 2009 με τις Peugeot και Toro Rosso αντίστοιχα.

Πηγή24 LeMans

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...