Δες το πως τα αυτόνομα αυτοκίνητα δεν μπορούν να οδήγησουν στη βροχή

Σχετικά άρθρα

301939

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα είναι το μέλλον, με την Hyundai να είναι μια από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εξελίσσουν αυτή τη περίοδο συστήματα που μπορούν να κάνουν τα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν χωρίς να βρίσκεται οδηγός πίσω από το τιμόνι.

Στη Νότιο Κορέα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού Future Automobile Technology, 12 ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες δοκιμάζοντας τα αυτόνομα μοντέλα τους, και όλα πήγαιναν καλά. μέχρι που άρχισε να βρέχει και ακολούθησε αυτό που θα δεις στο δεύτερο video.

Τα αυτόνομα συστήματα του σήμερα δεν είναι σε θέση να οδηγήσουν με ασφάλεια στις περιπτώσεις εκείνες που ο καιρός είναι άστατος (βροχή, χιόνι, πάγος κτλ) και αυτό το συγκριτικό video το αποδεικνύει. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείς να τα βρεις εδώ, ενώ δεν έληξαν και τα προβλήματα, ακόμη και με καλές καιρικές συνθήκες.

Η τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αλλά είναι δεδομένο πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα διορθώσουν τα όποια προβλήματα για να τη φέρουν στην αγορά μέσα στην επόμενη δεκαετία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...