Νέες teaser φωτογραφίες του νέου Skoda Superb

Σχετικά άρθρα

2015 Skoda Superb teaser image

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο ακόμα teaser φωτογραφίες του επερχόμενου Superb.

Όπως φαίνεται και όπως γνωρίζαμε, το σχέδιο του ολοκαίνουριου Superb θα είναι έντονα επηρεασμένο από το VisionC concept. Οι γραμμές του θυμίζουν έντονα coupe ενώ στο εμπρός μέρος, ξεχωρίζει η γρίλια και τα φωτιστικά σώματα με τα LED φώτα ημέρας.

Το τρίτης γενιάς Skoda Superb θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και ενώ θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος, θα ζυγίζει κατά 75 περίπου κιλά λιγότερα από το μοντέλο που αντικαθιστά. Όσον αφορά στην γκάμα των κινητήρων, οι μέχρι τώρα φήμες λένε ότι θα περιλαμβάνει τον 1400άρη βενζινοκινητήρα με τα 125 άλογα, τον 1800άρη TSI με τα 260 άλογα καθώς και δύο πετρελαιοκινητήρες, 1.6 και 2 λίτρων με απόδοση 120 και 190 ίππων αντίστοιχα. Υπάρχει και η φήμη μίας plug-in υβριδικής έκδοσης που θα κινείται από έναν 1400άρη TSI βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που θα παρέχουν συνδυαστική ιπποδύναμη 211 αλόγων με την κατανάλωση να κυμαίνεται στα 2 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

2015 Skoda Superb teaser image 2

Το νέο Skoda Superb θα κάνει παρουσιαστεί στα μέσα του Φεβρουαρίου σε μία εκδήλωση στην Πράγα πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Αναμένεται δε να λανσαριστεί στην αγορά στα μέσα του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...