Έκθεση Γενεύης 2015: Volkswagen Golf GTD Variant

Σχετικά άρθρα

Volkswagen-Golf-Variant-GTD-2457

Στην έκθεση της Γενεύης, η Volkswagen παρουσίασε και το Golf GTD Variant, την γρήγορη diesel έκδοση δηλαδή, του Golf station wagon.

Το μοντέλο, φορά τον δίλιτρο, diesel κινητήρα που αποδίδει 184 άλογα στις 3.500 σ.α.λ. και 380 Nm από τις 1.750 έως τις 3.250. Χάρη σε αυτά τα νούμερα, το Golf GTD Variant κάνει το 0-100 σε 7.9 δευτερόλεπτα και έχει τελική 230 km/h. Όσον αφορά την μέση κατανάλωση δε, ανέρχεται στα 4.4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Εμφανισιακά, το Golf GTD ξεχωρίζει χάρη στα σκουρόχρωμα LED πίσω φώτα, την χρωμιωμένη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τον διαχύτη, την αεροτομή και τις ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών. Επίσης, το μοντέλο “κάθεται” 15 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος εξαιτίας της χαμηλωμένης ανάρτησης, διαθέτει μαύρες ράγες οροφής και bi-xenon εμπρός φώτα.

Volkswagen-Golf-Variant-GTD-2465

Στο εσωτερικό η Volkswagen έχει τοποθετήσει σπορ καθίσματα, μαύρο “ουρανό”, φωτιζόμενα μαρσπιέ, σπορ, τριάκτινο κοφτό τιμόνι, ανοξείδωτα πεντάλ, GTD επιλογέα ταχυτήτων και GTD διακοσμητικά. Επιπλέον υπάρχει λευκός κρυφός φωτισμός, αυτόματος κλιματισμός Climatronic, σύστημα παρκαρίσματος, πακέτο χειμώνα και το Composition Touch ηχοσύστημα.Στη Γερμανία ξεκινά από τις €31.975 και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...