Έκθεση Γενεύης 2015: Νέα Volkswagen Sharan και Caddy

Σχετικά άρθρα

geneva (35)

Στο περίπτερο της Volkswagen μαζί με τα Touran 2015, Passat Alltrack, Sport Coupe Concept GTE, βρίσκεται επίσης το νέο Caddy και το ανανεωμένο Sharan.

H 4η γενιά του Caddy, που στη Γερμανία θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο με αρχική τιμή τις €14.785, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και νέα πίσω πόρτα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μεγαλύτερες με την VW να τοποθετεί νέο πίνακα οργάνων, νέο επιλογέα ταχυτήτων, νέα πάνελ στις πόρτες, κοφτό τιμόνι και μεταλλικά διακοσμητικά.

Μηχανικά εξοπλίζεται με τον 1.000αρη τρικύλινδρο TSI κινητήρα 102 ίππων, με τον 1.2 TSI 84 ίππων, με τον 1.4 TSI των 125 ίππων, αλλά και με τέσσερις TDI κινητήρες απόδοσης από 75 έως 150 ίππους.

geneva (33)

Το Sharan έχει αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, νέα πίσω LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες αλλά και δύο νέα εξωτερικά χρώματα (Hudson Bay Blue Metallic και Crimson Red Metallic.) Στο εσωτερικό υπάρχουν νέο τιμόνι, νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, νέα διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις, νέα συστήματα ήχου και ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζουν τα Apple Carplay και Android Auto, έχοντας οθόνες διαστάσεων από 5″ έως 5″, καθώς και ρυθμιζόμενα καθίσματα με 12 ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία μασάζ.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας, έχουν τοποθετηθεί τα συστήματα Blind Spot Monitor, City Emergency Braking, Adaptive Cruise Control και Auto Hold. Μηχανικά φορά τον 1.400αρη TSI απόδοσης 150 ίππων, τον 2.0 TSI με 220 άλογα και τον 2.0 TDI απόδοσης 115, 150 και 184 ίππων, με την έκδοση με τα 150 άλογα να μπορεί να συνδυαστεί και με σύστημα τετρακίνησης, με τον 2.0 TSI με τα 220 άλογα να συνδυάζεται με DSG κιβώτιο ταχυτήτων. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στη Γερμανία, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...