Έτοιμη για την Αυστραλία η Manor, νέος επί κεφαλής ο King

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Australian Grand Prix - Race Day - Melbourne, Australia

Σε κάτι περισσότερο από 10 ημέρες θα σβήσουν για πρώτη φορά φέτος τα κόκκινα φώτα και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν οι ομάδες που θα βρίσκονται στο grid της Μελβούρνης θα είναι 9 ή 10. Αυτό δεν ισχύει και τόσο βέβαια, διότι οι προσπάθειες της Manor έχουν αποτέλεσμα και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 20 μονοθέσια.

Αυτό φαίνεται πως εννοείται από τα λόγια του Αθλητικού Διευθυντής της ομάδας, Graeme Lowdon, ο οποίος είπε:

Κάποιες φορές, τους τελευταίους 6 μήνες, δεν ήταν ξεκάθαρα ότι το μονοθέσιο θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι, χάρη στη σκληρή δουλειά των ανθρώπων, είμαστε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε ξανά. Τους τελευταίους μήνες, έχουμε ένα roller coaster (εννοεί σκαμπανεβάσματα) και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς.

Οι δοκιμές πρόσκρουσης είναι σε εξέλιξη -έχουμε δεσμεύσει κάποιο μέρος στο εργοστάσιο για να κάνουμε τις δοκιμές αυτές αυτή τη βδομάδα- και νομίζω ότι η μέρα προετοιμασίας είναι σήμερα, και το τεστ θα ξεκινήσει. Υπάρχει μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός δοκιμών που πρέπει να γίνει και θα πρέπει να δούμε την πρόοδο που θα κάνουμε.

Το χρονοδιάγραμμα για την προετοιμασία του αυτοκινήτου ήταν απίστευτα μικρό, αλλά υπάρχει ικανότητα κι ελπίζω πως τα πράγματα θα πάνε καλά φέτος. Το μονοθέσιο είναι στο στάδιο της προετοιμασίας στο Dinnington, συνολικά το μονοθέσιο είναι εντός προγράμματος, η κύρια ημέρα αποστολής είναι η Παρασκευή και θα στείλουμε κάποια κομμάτια εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Justin KingΟ Justin King

Φυσικά, μένει ν’ ανακοινωθεί ο team-mate του Will Stevens, με την Manor να επιβεβαιώνει πως ο βασικός επενδυτής είναι ο Stephen Fitzpatrick, ενώ σημαντική είναι και η οικονομική συνεισφορά του Justin King, ο οποίος διορίστηκε προσωρινός επί κεφαλής της ομάδας.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...