Ο Sauber υπερασπίζεται την Kaltenborn: Η ομάδα δε θα υπήρχε χωρίς τη Monisha

Σχετικά άρθρα

Kaltenborn-Sauber

Το βήμα προς τα πίσω έγινε από την πλευρά του Giedo van der Garde όσον αφορά τη δικαστική του διαμάχη με τη Sauber, καθώς υποχώρησε κι επέτρεψε στην ελβετική ομάδα να τρέξει κανονικά στον πρώτο αγώνα, εκεί όπου παρουσιάστηκε εντυπωσιακά ανταγωνιστική. Οι μπελάδες, όμως, δεν έχουν τελειώσει και πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν τους χειρισμούς της Monisha Kaltenborn γύρω από το θέμα.

Αυτός που έρχεται να υπερασπιστεί την Ινδή είναι ο Peter Sauber, ιδρυτής της ομάδας. Ο Sauber ισχυρίζεται ότι η δουλειά της Ινδο-Αυστριακής είναι τόσο σπουδαία που η ομάδα απλώς δε θα υπήρχε δίχως αυτή στη θέση της επί κεφαλής.

Χωρίς τη Monisha Kaltenborn, δε θα υπήρχε Sauber. Δε θα είχα πάρει πίσω την ομάδα πριν από 6 χρόνια αν δεν ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει. Ήταν μια κοινή απόφαση. Πολλές ομάδες στα paddock θα ήταν πολύ τυχερές αν είχαν μία τέτοια γυναίκα.

Sauber

Η Sauber βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δείξει ότι η C34 είναι ένα σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό της μονοθέσιο. Η Kaltenborn αναγνωρίζει ότι αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη βελτιωμένη ανταγωνιστικότητα του Ferrari 059/4, αλλά υποστηρίζει πως έχει γίνει σημαντική δουλειά και στο σασί.

Το συνολικό πακέτο είναι καλύτερο, αν και η Ferrari έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα στον κινητήρα. Όμως, έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε πρόοδο και με το σασί. Δε νομίζω, όμως, ότι θα έρθουν ξαφνικά νέοι χορηγοί, όμως θα ήταν ωραίο να μας εκπλήξουν.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...