O Jeremy Clarkson λέει πως θα κάνει έναν τελευταίο γύρο στη πίστα του Top Gear προτού τον απολύσουν

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson 5

Χθες ο Jeremy Clarkson παραβρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο εκεί όπου φυσικά και μίλησε για την δική του περίπτωση. Μεταξύ αυτών που είπε είναι πως θα πάει στο Surrey, στη πίστα του Top Gear, εκεί όπου θα κάνει έναν τελευταίο γύρο προτού αυτοί οι “γ%!@#οι μπ$%!%!@^οι τον απολύσουν“.

Το BBC θα πάρει την απόφαση του σχετικά με το μέλλον του Clarkson την επόμενη εβδομάδα, με τον Jezza και τον Oisin Tymon, τον άνθρωπο που δέχτηκε τη μπουνιά να έχουν μιλήσει στην πειθαρχική επιτροπή του BBC για το τι συνέβη.

Να θυμίσω πως οι James May και Richard Hammond αρνούνται να γυρίσουν επεισόδιο του Top Gear χωρίς τον Clarkson, με Το BBC να ήθελε να γυρίσει τα τελευταία 3 επεισόδια της φετινής σεζόν του Top Gear, καθώς και αυτό με την κόντρα των P1, 918 Spyder και LaFerrari χωρίς τον Jeremy Clarkson.

Jeremy Clarkson protesters are driving a tank to the BBC

Στις σχετικές ειδήσεις, κάποιοι φαν του Clarkson κατευθύνθηκαν με ένα τανκ προς το BBC, ώστε να δηλώσουν με τον τρόπο αυτό την συμπαράστασή τους. Ήδη, σχεδόν 1 εκατ. άνθρωποι έχουν δηλώσουν την συμπαράσταση τους στον Jezza.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...