Honda S660 by Mugen και rendering του S1000 Type R

Σχετικά άρθρα

Honda-S660-Mugen-5

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Honda S660, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Mugen παρουσίασε ένα αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο κάνει το roadster αρκετά πιο επιθετικό.

Αυτό αποτελείται πρόσθετο σπόιλερ στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, νέα μάσκα, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα, και hardtop κάλυμμα, αντί για το εργοστασιακό υφασμάτινο.

Honda-S660-Mugen-10

Στο εσωτερικό, η Mugen τοποθετεί νέα πατάκια, carbon ή χρωμιωμένο κάλυμμα για το κάλυμμα του εσωτερικού καθρέφτη, ενώ από carbon είναι και ο λεβιές ταχυτήτων. Τέλος, στο κατάλογο της υπάρχουν νέες ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 15 ή 16 ιντσών, σπορ αμορτισέρ, απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι, βελτιωμένα φρένα, φίλτρο λαδιού υψηλής απόδοσης, πλαίσιο πινακιδών κυκλοφορίας από carbon και πολλά άλλα.

Honda S1000 Type-R2

Από την άλλη, ο Ούγγρος X-Tomi δημιούργησε μια rendering φωτογραφία της Type R έκδοσης του αυτοκινήτου, η οποίο θα βασίζεται στο S660, η οποία πιθανόν να ονομαστεί την S1000, αφού θα φορά έναν 1.000αρη turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 130 ίππων. Θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με το S1000 που θα πωλείται στις παγκόσμιες αγορές από τις αρχές του 2016, να έχει μεγαλύτερο πίσω άξονα κατά 60 mm, ώστε το αυτοκίνητο να φορέσει μεγαλύτερους τροχούς με φαρδύτερα ελαστικά, έτσι ώστε να αυξηθούν τα επίπεδα πρόσφυσης, διαχειρίζονται καλύτερα την υψηλότερη απόδοση του κινητήρα.

Να θυμίσω πως το S660 φορά έναν τρικύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 660 κ.εκ. που αποδίδει 63 άλογα και συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων – CVT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...