Το VW Phaeton συνεχίζει να πωλείται στην Κίνα και ανανεώνεται ελαφρώς

Σχετικά άρθρα

2015 Volkswagen Phaeton facelift 37

Η Volkswagen μπορεί να κατήργησε το Phaeton στην Αγγλία αλλά όχι μόνο συνεχίζει να το πουλά στην Κίνα, αλλά το ανανεώνει κιόλας. Οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές αλλά είναι αρκετές για να δώσουν ένα νέο αέρα στο αυτοκίνητο. Τα bi-xenon φωτιστικά σώματα, έχουν ελαφρώς διαφορετικά γραφικά και μαύρο “καθρέφτη” ενώ σε ορισμένα σημεία, έχει γίνει εκτενέστερη χρήση χρωμίου. Οι καθρέφτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι ενώ διαθέτουν και LED φλας.

2015 Volkswagen Phaeton facelift 29

Όσον αφορά στην καμπίνα, υπάρχει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με δύο οθόνες 10.2 ιντσών και μία επιπλέον οθόνη αφής 8 ιντσών για την λειτουργία του infotainment συστήματος ενώ το ηχοσύστημα προέρχεται από την Dynaudio και διαθέτει 12-κάναλο ενισχυτή.

2015 Volkswagen Phaeton facelift 38

Το 2015 Volkswagen Phaeton για την Κινεζική αγορά είναι διαθέσιμο με 3 κινητήρες: έναν 3-λιτρο V6 με 250 άλογα και 310 Nm ροπής, έναν 3.6 λίτρων V6 με 280 άλογα και 370 Nm ροπής και έναν 4.2 λίτρων V8 με 335 άλογα και 430 Nm ροπής. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και το 4Motion σύστημα τετρακίνησης της εταιρίας.

ΠηγήVolkswagen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr