Nissan: Το νέο GT-R είναι τουλάχιστον 2 χρόνια μακριά, η τωρινή γενιά έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης

Σχετικά άρθρα

ee7dd97c99f8f7c7197c62493fd6fb49

Ο υπεύθυνος δημιουργίας της Nissan, Shiro Nakamura, μιλώντας στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, αποκάλυψε ότι η εταιρία του δεν έχει ακόμα τελειοποιήσει την επόμενη γενιά του GT-R. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του:

Νομίζω ότι είναι καλύτερα να συνεχίσουμε να φτιάξουμε μια εξέλιξη του σημερινού αυτοκινήτου, παρά να πάμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε στη διαδικασία του πειραματισμού με τα μηχανικά σύνολα για την επόμενη γενιά, και έτσι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Αυτό σημαίνει ότι το νέο ιαπωνικό όπλο είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά από την παραγωγή, με τον Nakamura να λέει ότι το υπάρχον μοντέλο έχει ακόμα δυνατότητες να γίνει καλύτερο, με κάποιες αλλαγές να παρουσιάζονται σύντομα. Αυτές δεν θα αφορούν αύξηση της ιπποδύναμης, αλλά βελτιώσεις των δυναμικών χαρακτηριστικών και τη βελτίωση του κρατήματος του GT-R.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...