Η Nissan αναθεωρεί τη στρατηγική της για το WEC

Σχετικά άρθρα

GT-T LM Nismo

Την προσπάθειά της έκανε φέτος η Nissan, παίρνοντας μέρος στον εξαιρετικά δύσκολο 24ωρο αγώνα του Le Mans. Και είναι δύσκολος, όχι μόνο γιατί απαιτεί αξιοπιστία από τα αγωνιστικά, αλλά γιατί οι Ιάπωνες είχαν να τα βάλουν με τις Porsche, Audi και Toyota. Οι ελπίδες σίγουρα δεν ήταν υψηλές, ωστόσο ελάχιστοι θα περίμεναν πως το καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα θα είναι η 40η θέση, 153 γύρους πίσω από τον πρωτοπόρο.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι λογικό να χτύπησε ένα καμπανάκι για τη Nissan. Οι τρεις αντίπαλοι που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν δεν είναι εύκολοι, έτσι ο Carlos Ghosn, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, παραδέχεται πως οι υπεύθυνοι ίσως χρειαστεί να προβούν σε τροποποιήσεις γύρω από το WEC.

Η Nissan ήταν πάντα συνδεδεμένη με την καινοτομία. Κάναμε μια προσπάθεια που δεν αποδείχθηκε γόνιμη. Θα πρέπει να επανεκτιμήσουμε τη στρατηγική μας. Θέλαμε να είμαστε διαφορετικοί και ανταγωνιστικοί, αλλά ήμασταν μόνο διαφορετικοί.

Μάλιστα, το GT-R LM Nismo θα κατέβει και πάλι στην πίστα -στο Circuit of The Americas-, προκειμένου να κάνει δοκιμές, στις 27 και 28 Ιουλίου, ενώ αναμένεται να έχει επάνω του αναβαθμισμένα εξαρτήματα, όπως ανάρτηση, φρένα, αλλά και κομμάτια στο σασί.

ΠηγήSportscar365

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...