Η Sauber απαντά στα λεγόμενα του Lauda

Σχετικά άρθρα

Monisha Kaltenborn

Όταν είσαι άνθρωπος που δεν έχεις πρόβλημα να πεις τη γνώμη σου για τα πάντα, τότε θα πρέπει κάποιες φορές να λαμβάνεις απαντήσεις, ειδικά αν κατηγορείς κάποιον. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Niki Lauda, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν διστάζει να πει τη γνώμη του για πολλά πράγματα, όπως και για την καταγγελία των Sauber και Force India στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διακυβέρνηση της Formula 1.

Ο μη εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes AMG είχε κατηγορήσει τη Sauber κι έμμεσα την Monisha Kaltenborn για τα οικονομικά προβλήματα και τις δικαστικές διαμάχες της ελβετικής ομάδας. Η επί κεφαλής της Sauber βρίσκει την ευκαιρία για να απαντήσει στον Αυστριακό.

Ανησυχώ για το γεγονός ότι ένας παγκόσμιος παίκτης σαν την Daimler επιτρέπει σε κάποιον να κάνει τέτοιες λάθος και κοινές δηλώσεις. Θα πρέπει να ξέρει καλύτερα, καθώς ο ίδιος έχει ασχοληθεί με τέτοια, με τις αεροπορικές του εταιρείες. Στο πλαίσιο αυτό, είναι έμπειρος, αλλά επίσης λόγω της ηλικίας του, θα πρέπει να έχει περισσότερη εμπειρία από εμένα σε αυτά τα θέματα. Ωστόσο, δεν γίνονται όλοι πιο σοφοί όσο μεγαλώνουν.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...