Nasr: Ευτυχώς τα φρένα μου “τελείωσαν” σε αργή στροφή

Σχετικά άρθρα

JFX0217

Τα φρένα της Sauber συνεχίζουν να απασχολούν τον Felipe Nasr. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αίσθηση που έδιναν, αλλά κάτι πολύ χειρότερο σε μια πίστα που οι τελικές ταχύτητες έφταναν τα 360km/h, κι αυτό δεν είναι άλλο από την αστοχία.

Λίγο πριν την επανέναρξη του αγώνα στον 58ο γύρο, ο Button ανέφερε στην ενδοεπικοινωνία πως είδε τα φρένα του Nasr να καπνίζουν, χωρίς η Sauber να δίνει εντολή στον οδηγό της να παρκάρει στην άκρη. Ο Βραζιλιάνος πιλότος συνέχισε για ένα γύρο, δηλώνοντας ανακουφισμένος που τα φρένα του “τελείωσαν” στο αργό κομμάτι της πίστας και όχι σε κάποια ευθεία.

Έλεγα (στην ομάδα) τι ένιωθα και χαίρομαι που συνέβη σε μια στροφή με αργή ταχύτητα, επειδή δεν υπήρχε άλλο το πεντάλ (του φρένου). Είναι μια κατάσταση που δεν είναι καλή για μένα ή για την ομάδα, η οποία δεν έδειξε καλή εικόνα εκεί έξω. Γι ‘αυτό πρέπει να βρούμε μια λύση γρήγορα.

Έκανα διαχείριση στα φρένα μου από τον πρώτο γύρο. Για κάποιο λόγο φάνηκε πιο κρίσιμο στο δικό μου αυτοκίνητο, οπότε αυτό είναι άλλο ένα πράγμα που πρέπει να αναλύσουμε και να μάθουμε γιατί συμβαίνει.

Με τον ίδιο τον οδηγό να έχει ενημερώσει την ομάδα, τον Button να έχει αναφέρει το πρόβλημα και την τηλεμετρία πανταχού παρούσα, εάν η FIA θέλει να μας πείσει πως παίρνει στα σοβαρά την ασφάλεια οδηγών και θεατών, πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από την τιμωρία της Sauber για αυτό το σημαντικό περιστατικό.

ΠηγήSkySports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...