Audi Q2 σε χειμερινές δοκιμές

Σχετικά άρθρα

Audi Q2 2016 Spy Photos (2)

Η Audi έχει πάει στην χιονισμένη Σκανδιναβία το Q2, το νέο της μικρό crossover το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του VW Group με τον σχεδιασμό του να έχει γίνει από τον Marc Lichte, με το μήκος του να φτάνει τα 4,2 μέτρα, προσφέροντας περισσότερο από 350 λίτρα χώρο αποσκευών.

Κίνηση θα παίρνει από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, μεταξύ των οποίων ο τρικύλινδρος 1000άρης, ο 1.4 TFSI με τα 140 άλογα, ένας 1600άρης με 200 άλογα και ο δίλιτρος TFSI, απόδοσης 230 ίππων. Όσον αφορά στην γκάμα των πετρελαιοκινητήρων, αυτή θα αποτελείται από έναν 1.4 λίτρων, έναν 1.6 λίτρων και έναν δίλιτρο. Τέλος, η γκάμα του Audi Q2 αναμένεται να περιλαμβάνει και plug-in υβριδική έκδοση. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους μπροστά άξονα, ενώ το σύστημα τετρακίνησης Quattro θα προσφέρεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...