Κάνε δικό σου ένα ακριβές αντίγραφο του KITT

Σχετικά άρθρα

KITT Replica (3)

Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που έχουν αφήσει την δική τους ιστορία. Η DeLorean από τις ταινίες Back to the Future, το Dodge Charge ως General Lee στους Dukes of Hazzard και φυσικά η Pontiac Firebird Trans-Am ως KITT στο Knight Rider.

Αν αγαπάς τον KITT, τότε μπορείς να αγοράσεις ένα εξαιρετικό αντίγραφο του διάσημου μαύρου σπορ αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης του, εκτός από τα διάσημα κόκκινα φώτα στην μάσκα, έχει τοποθετήσει ακόμη και φωνητική λειτουργία, με το αυτοκίνητο να μπορεί να εκτελέσει μια σειρά από φωνητικές εντολές, όπως να ανοιγοκλείσει τα παράθυρα, να ανοιγοκλείσει τα φώτα αλλά και να ανάψει και να σβήσει τον κινητήρα.

Μηχανικά φορά τον V6 2,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 140 ίππων, αλλά ποιος νοιάζεται για την ιπποδύναμη; Το αυτοκίνητο δείχνει τόσο υπέροχο που σε βάζει στον ρόλο του Michael Knight. Bρίσκεται στην Ιταλία και στην online δημοπρασία που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 3 ημέρες, έχει πιάσει μέχρι τώρα τιμή 34.000 ευρώ.

ΠηγήCatawiki

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...