Η Porsche μεγαλώνει την γκάμα της Panamera

Σχετικά άρθρα

2017_Porsche_Panamera_33

Η Porsche παρουσίασε πρόσφατα την νέα Panamera, αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι το μόνο μοντέλο που θα φέρει το όνομα, καθώς η γερμανική εταιρία σκοπεύει να δημιουργήσει την δικής της οικογένεια, με ξεχωριστά αμαξώματα για να καλύψει μεγαλύτερη γκάμα πελατών.

Ο Oliver Blume, CEO της Porsche, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει έκδοση Shooting Brake, που θα βασίζεται στο Sport Turismo Concept του 2012, το οποίο επηρέασε στιλιστικά την δεύτερη γενιά της Panamera. Με αυτό το μοντέλο θα διευρύνει το αγοραστικό κοινό, που δεν θέλει μόνο ένα πολυτελές σπορ σεντάν, με τον Blume να δηλώνει σχετικά:

Η Porsche έχει μακρά ιστορία στην παραγωγή παράγωγων μοντέλων, έτσι δεν είναι μυστικό ότι θα υπάρξουν περισσότερες εκδόσεις της Panamera. Θα εκπλαγείτε, δείχνει υπέροχη.

13561785_258659051176870_152275273_n

Η εταιρεία θα παρουσιάσει μια έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, που είναι πολύ σημαντική για την Κινέζικη αγορά, αλλά θα διατίθεται και σε άλλες χώρες. Ο ίδιος δήλωσε ότι εργάζονται πάνω σε μια τρίτη εκδοχή, που είναι επίσης πολύ σημαντική αλλά δεν μπορεί να δηλώσει κάτι ακόμα για αυτό.

Η νέα Panamera βασίζεται στην πλατφόρμα MSB που επιτρέπει να κατασκευαστούν διάφορες παραλλαγές ευκολότερα. Η πλατφόρμα είναι τόσο ευέλικτη που πάνω σε αυτή θα κατασκευαστούν πολλά από τα μελλοντικά μοντέλα της Bentley.

Η Panamera κινείται από 3 κινητήρες έναν 3,0 λίτρο V6, έναν 4,0 λίτρο V8 και έναν ντίζελ 4,0 λίτρα V8 και στην συνέχεια θα προστεθούν plug-in εκδόσεις, όπως και στην προηγούμενη γενιά, οι οποίες είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ευρώπη και την Ασία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...

Εκπληκτική restomod δημιουργία της Theon στην 911 (964) Targa

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις restomoded Porsche 911 (ειδικά της 964 σειράς) με την Singer, φαίνεται όμως ότι η αγορά ανακατασκευασμένων παλιών Porsche παρουσιάζει...