Ακόμα ένα Tesla Model S έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια test drive

Σχετικά άρθρα

model_s_fire

Ένα ακόμη Tesla Model S προστέθηκε στη λίστα εκείνων που πήραν φωτιά. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε διαδικασία test drive στη Γαλλία και δεν είχε εμπλακεί προηγουμένως σε κάποιο ατύχημα, ούτε προφανώς ήταν συνδεδεμένο με τον φορτιστή την στιγμή της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχει, ακόμα, καμία πληροφορία σχετικά με το ατύχημα, παρά μόνο η συγκεκριμένη (κακής ποιότητας) φωτογραφία. Σύμφωνα με σχόλιο από το Reddit που ανέβηκε η φωτογραφία, το αυτοκίνητο έβγαλε ένδειξη “πρόβλημα με την φόρτιση”, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει.

Η Tesla με ανακοίνωση της αναφέρει πως εργάζεται με τις αρχές για να διαπιστώσει τα πραγματικά αίτια του συμβάντος, και να προσφέρει την πλήρη συνεργασία τους. Οι επιβάτες είναι όλοι σώοι και αβλαβείς και ήταν σε θέση να βγουν με ασφάλεια το όχημα πριν συμβεί το περιστατικό. Υπομονή λίγες ημέρες, ώστε να μάθουμε το τι πραγματικά συνέβη πίσω από αυτή τη πυρκαγιά.

Από την άλλη, την προηγούμενη εβδομάδα ένας Κινέζος οδηγός του Model S χρησιμοποιούσε το κινητό του και τράκαρε με το αυτοκίνητο του ένα σταματημένο αυτοκίνητο, χωρίς να έχει καμία ευθύνη το Autopilot.

Ο ιδιοκτήτης εξέφρασε τα παράπονα του ότι η Tesla διαφημίζει το αυτοκίνητο στην Κίνα ότι οδηγείται μόνο του. Έτσι, σύμφωνα με το Reuters η αμερικάνικη εταιρία αφαίρεσε όλες τις ορολογίες από την κινεζική ιστοσελίδα που έχει αναφορά στον αυτόματο πιλότο της ή της αυτόνομη οδήγηση. Αντ’αυτού, η εταιρεία πρόσθεσε έναν όρο που μεταφράζεται πιο στενά σε “αυτο-υποβοηθούμενη οδήγηση.

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...