To VW Group πέρασε σε πωλήσεις τη GM στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

image

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 το VW Group ήταν πρώτο σε πωλήσεις, ξεπερνώντας την Toyota. Σημαντικό παράγοντας για αυτήν την επιτυχία του γερμανικού ομίλου έπαιξε και η αγορά της Κίνας, όπου από την αρχή του χρόνου έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα αυτοκίνητα από την General Motors, κερδίζοντας έτσι ξανά την πρώτη θέση στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.

Το VW Group παρέδωσε 285.900 αυτοκίνητα στην Κίνα, μόνο τον μήνα Ιούλιο, σημειώνοντας μια αύξηση της τάξης του 16%, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Πιο συγκεκριμένα, η VW πούλησε 210.500 αυτοκίνητα, μια αύξηση 17%, σημειώνοντας μήνα ρεκόρ. Η Skoda πούλησε 21.400 αυτοκίνητα με αύξηση 16%, ενώ η Audi παρέδωσε 45.454 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 9,9% σε σχέση με πέρσι.

Τους 7 πρώτους μήνες, το VW Group έχει πουλήσει στην Κίνα 2.148.000 αυτοκίνητα, κατά 8% περισσότερα σε σχέση με την ίδια περίοδο την περασμένη χρονιά.

Από την άλλη, η General Motors παρέδωσε στην Κίνα τον Ιούλιο 270.529 οχήματα, και από την αρχή του χρόνου 2.081.005 οχήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...