Η Tesla κατάργησε την δικλίδα ασφαλείας από τις falcon πόρτες;

Σχετικά άρθρα

tesla_modelx_doorsopen

Η Tesla στην έκδοση λογισμικού 7.1 2.32.100 φαίνεται να έχει απενεργοποιήσει ένα βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας στις falcon πόρτες του Model X. Η Tesla αναφέρει πως η νέα έκδοση του λογισμικού βελτιώνει το κλείσιμο των πορτών, ενώ μειώνει και την ανίχνευση ψευδών εμποδίων.

Ωστόσο, ένας χρήστης θέλησε να δοκιμάσει την λειτουργία των αισθητήρων των πορτών, διαπιστώνοντας πως αυτοί έχουν σταματήσει να λειτουργούν και πως μόνο αν εφαρμόσει κάποιος μια μικρή πίεση στις πόρτες αυτές θα σταματήσουν να κλείνουν.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Tesla πήρε παράταση μιας εβδομάδος για να καταθέσει στην NHTSA λεπτομέρειες σχετικά με το θανατηφόρο ατύχημα του Joshua Brown που εμπλέκεται το Autopilot, ενώ θα χρειαστεί περισσότερα μετρητά για να ολοκληρώνει την εξαγορά της Solarcity, μιας και έχει δαπανήσει σημαντικά κεφάλαια για την κατασκευή του Model 3 και του Gigafactory. Στις 30 του Ιούνη η Tesla είχε 3,25 δισ. σε μετρητά, 1,2 δισ. δολάρια περισσότερα σε σχέση με τα τέλη του 2015. Από τότε η Tesla κατέβασε 700 εκατ. δολάρια σε πιστωτικές γραμμές και 2,6 δισ. ευρώ στην SolarCity.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla έχει ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης, το InsureMyTesla που για αρχή προσφέρεται σε Αυστραλία και Χονγκ Κονγκ. Η Tesla συνεργάζεται με μια τοπική ασφαλιστική εταιρία ανά περιοχή, προσφέροντας τα κατάλληλα πακέτα ασφάλισης στις ανάγκες των ιδιοκτητών των μοντέλων της. Στην Αυστραλία το συμβόλαιο είναι διάρκειας 36 μηνών και στο Χονγκ Κονγκ 24 μηνών, με το κόστος στην Αυστραλία για κάθε χρόνο ασφάλισης να ανέρχεται στα 1.200 δολάρια Αυστραλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...