5-χρονος κάνει burnout, οι αρχές ερευνούν τον πατέρα

Σχετικά άρθρα

burnout

Ένας Αυστραλός σκέφτηκε πως είναι ασφαλές να βάλει τον 5-χρονο γιό του μέσα στο Holden Commodore του και αυτός να κάνει burnout. Μάλιστα αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το γεγονός, ανεβάζοντας το video στο Facebook.

To video έχει viral, ξεπερνώντας τα 4,5 εκατ. views και τράβηξε την προσοχή του αστυνομικού τμήματος στο Κουίνσλαντ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην κατάσχεση του αυτοκινήτου για όσο καιρό διαρκεί η έρευνα, ενώ εξετάζει αν ο άνδρας έχει τελέσει κάποιο αδίκημα, μιας και το video γυρίστηκε σε ιδιωτική ιδιοκτησία και όχι σε δημόσιο δρόμο.

Ο άνδρας, ονόματι Alex Dobson, υπερασπίστηκε των επιλογών των, δηλώνοντας πως είναι ένας υπεύθυνος πατέρας που φροντίζει για την σωστή ανατροφή των παιδιών του, αλλά μετανιώνει που ανέβασε το video στο Facebook, μιας και δεν περίμενε αυτό να γίνει viral.

ΠηγήNews.com.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...