Αυτή η Alfa Romeo Giulia GTA EVO-1 πρέπει να γίνει πραγματικότητα!

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι η Tipo 105 είναι μία από τις αγαπημένες των Alfisti. Όμορφες γραμμές δια χειρός Bertone, ικανός κινητήρας και εξαιρετική οδική συμπεριφορά. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν την Alfa Romeo αυτό που είναι και η GTA έκδοση ήταν η απόλυτη Giulia.

Η Arian Design, του Arian Shamil, σίγουρα τρέφει μεγάλο σεβασμό για το αυτοκίνητο, καθώς παρουσίασε τις συγκεκριμένες rendering φωτογραφίες του τελευταίου project. Ονομάζει το αυτοκίνητο Alfa Romeo Giulia GTA EVO-1, και σύμφωνα με τον δημιουργό του αποτελεί μια εξελιγμένη έκδοση του θρυλικού ιταλικού coupe, το οποίο πλέον διαθέτει κάποιες τροποποιήσεις.

Το αμάξωμα είναι φαρδύτερο, εξαιτίας των φουσκωμένων φτερών, ενώ το καπό έχει τροποποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του νέου κινητήρα, όπου σύμφωνα με τον Arian, η Giulia GTA κινείται με ένα V6 κινητήρα. Το εσωτερικό είναι εντελώς γυμνό, και διαθέτει μόνο ένα αγωνιστικό bucket κάθισμα για τον οδηγό, και φυσικά το απαραίτητο rollcage. Ακόμα, το αυτοκίνητο διαθέτει carbon φρένα, monoblock σφυρήλατες ζάντες “ντυμένες” με slick ελαστικά, αγωνιστική ανάρτηση, με την εξάτμιση να έχει διπλές απολήξεις.

Το μόνο που μένει είναι κάποιος να το κάνει πραγματικότητα…ίσως η Alfaholics.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...