Θα σου έχει τύχει έστω μια φορά να έχεις “χάσει” το αυτοκίνητο σου σε κάποιο πολυεπίπεδο χώρο στάθμευσης, αλλά αυτό που συνέβη στον ιδιοκτήτη μιας BMW στην Αγγλία μας ξεπερνά όλους.

Ένας άνδρας δανείστηκε την BMW του φίλου του προκειμένου να οδηγήσει από την Σκωτία στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσει μια συναυλία των Stone Roses στον Ιούνιο του 2016. Ο οδηγός πάρκαρε την BMW σε ένα πάρκινγκ (City Centre) και περπάτησε έως στο στάδιο Etihad προκειμένου να δει την συναυλία. Μετά το τέλος της, επέστρεψε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητο, αλλά συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει σε ποια θέση το είχε παρκάρει. Μετά από πέντε ημέρες μάταιης αναζήτησης και αμέτρητες κλήσεις και e-mails στον Δήμο, σε εταιρίες ρυμούλκησης και σε άλλα πάρκινγκ, ο ιδιοκτήτης και ο φίλος του πίστεψαν πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί και έτσι το ανέφεραν στην αστυνομία.

Το βράδυ όμως της 30 Δεκεμβρίου του 2016, οι αστυνομικοί του Μάντσεστερ εντόπισαν την BMW τους, θαμμένη κάτω από σκόνη στο πάρκινγκ City Centre. Οι αστυνομικοί έψαξαν την πινακίδα του αυτοκινήτου και είδαν πως έχει δηλωθεί ως κλεμμένο τον Ιούνιο και ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη για τα ευχάριστα νέα. Το μόνο που θα ήθελα να μάθω είναι το ποσό που θα κληθεί να πληρώσουν οι δύο άνδρες στο πάρκινγκ. Έξι μήνες είναι πολλοί.