Το τέταρτο μοντέλο της εξετάζει η Lamborghini, με τον Stefano Domenicali να δηλώνει πως η εταιρία του το διάστημα αυτό ερευνά τι μοντέλο θα μπορούσε να προστεθεί στην γκάμα της των Huracan, Aventador και Urus.

Ανάμεσα στα επικρατέστερα βρίσκεται ένα μικρότερο supercar από την Huracan που θα τοποθετηθεί απέναντι από την McLaren 570S και τη φημολογούμενη Ferrari Dino, αλλά αυτό θα πάρει το πράσινο φως, μόνο όταν η Urus θα σταθεροποιηθεί στην αγορά. Όπως είπε ο Domenicali, μια γκάμα μοντέλων μόνο με τις Huracan και Aventador δεν μπορεί να είναι βιώσιμη από επιχειρηματικής άποψης, αποκαλύπτοντας πως η επιθυμία του είναι να προσφέρουν supercars/σπορ αυτοκίνητα που θα βασίζονται σε μια ενιαία αρχιτεκτονική.

Αν μιλάμε για supersport αυτοκίνητα, θα πρέπει να θεωρήσουμε πως η σωστή προσέγγιση θα πρέπει να είναι αρθρωτή. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μοντέλα με δύο διαφορετικούς κινητήρες, δύο κιβώτια ταχυτήτων, δύο σασί κτλ. Ειλικρινά, δεν είναι βιώσιμο από οικονομικής πλευράς. Αυτό πρέπει να σκεφτούμε για το μέλλον.