Πέμπτη σήμερα και όπως μας έχει συνηθίσει η Dodge, έδωσε ακόμη ένα teaser του Challenger SRT Demon που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, αλλά ήδη έχει διαρρεύσει αρκετές φορές.

Στο νέο teaser, η Dodge μας δείχνει το ειδικό μενού που θα έχει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη 8,4″. Από αυτή φαίνεται πως ίσως η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου αγγίζει τα 757 άλογα, με το μενού να δείχνει γραφήματα ιπποδύναμης, ροπής, οριζόντιας και πλευρικής επιτάχυνσης, θερμοκρασίας κινητήρα, αλλά και χρόνους στα 0-160 χλμ/ώρα και στο τετρακοσάρι.

Από το video βλέπουμε πως τα 0-96 χλμ/ώρα το αυτοκίνητο τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, τα 0-161 χλμ/ώρα σε 6,08, το 200αρι το κάνει σε 6,6 δευτερόλεπτα με ταχύτητα 201 χλμ/ώρα, ενώ το 400αρι το κάνει σε 10,5 δευτερόλεπτα.

Επίσης θα προβάλλεται η θερμοκρασία λαδιού κινητήρα , η πίεση του κομπρέσορα, τα volt της μπαταρίας, η αναλογία καυσίμου/αέρα, η θερμοκρασία εισαγωγής αέρα, η θερμοκρασία λαδιού κινητήρα, όπως και η θερμοκρασία του intercooler. Ο οδηγός θα μπορεί μέσω του μενού να ρυθμίσει τις στροφές του launch control, αλλά και σε ποιες σ.α.λ θέλει να ανάβει η σχετική ένδειξη αλλαγής ταχύτητας τον πίνακα οργάνων.

Επίσης η Dodge θα καταγράφει όλα τα παραπάνω δεδομένα, προκειμένου ο οδηγός να τα μελετήσει για να βελτιώσει τις ικανότητες και τους χρόνους του. Το Dodge Challenger SRT Demon θα έχει τρία προγράμματα λειτουργίας Auto (Street), Drag και Custom, με το καθένα να έχει τις δικές του ρυθμίσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μπορείς να διαβάσεις εδώ.