Haas: Ο φετινός κινητήρας της Ferrari είναι καλύτερος από της Mercedes

Σχετικά άρθρα

Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικάνικης ομάδας, Gunther Steiner, καθώς τόσο τα δεδομένα από το GPS μεταξύ Ferrari και Mercedes στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, όσο και το γεγονός ότι η Haas κατάφερε να ξεκινήσει τον αγώνα της Αυστραλίας από την έκτη θέση, είναι ικανά στοιχεία για να πει τα ακόλουθα:

Με τον κινητήρα, δεν υπάρχει μόνο ένας τομέας που είναι καλύτερος, είναι το συνολικό πακέτο που έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Είναι πλέον τόσο ανταγωνιστικός όσο ο κινητήρας Mercedes, αν όχι καλύτερος. Η Ferrari κέρδισε στην Αυστραλία, αλλά ο καθένας εξελίσσεται και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Πάντα θα είναι ένας αγώνας δρόμου εξέλιξης. Έχουν κάνει ένα καλό βήμα, και χωρίς αυτή τη βοήθεια από τη Ferrari, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε.

Παρότι, όμως, ο Romain Grosjean δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει την 6η θέση του grid σε βαθμούς, καθώς εγκατέλειψε, ο Steiner παραμένει ψύχραιμος και αναφέρει:

Αν έχεις ταχύτητα, μπορείς να γίνεις αξιόπιστος. Δεν είναι καλό να μην την έχεις στην αρχή, αλλά από το να μην έχεις ταχύτητα θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διορθώσεις από την αξιοπιστία. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Θα πρέπει να εξακολουθούμε να αποδεικνύουμε ότι η απόδοσή μας δεν ήταν για μια φορά. Είναι πολύ σφιχτός ο ανταγωνισμός στη μέση του grid. Σε μια καλή μέρα, θα μπορούσες να είσαι στην κορυφή, αλλά σε μια κακή μέρα, θα μπορούσες να είσαι στο πίσω μέρος. Οι άλλες ομάδες του κέντρου έχουν δείξει ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Νομίζω ότι εξέπληξε λίγο η απόδοσή μας, ειδικά η έκτη θέση στις κατατακτήριες του Romain, η οποία ήταν τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος από ό,τι ο (Felipe) Massa. Αυτό είναι πολύ καλό.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα