Παραιτήθηκε ο CEO της Uber

Σχετικά άρθρα

O Travis Kalanick έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Uber, μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τους επενδυτές της εταιρίας και ύστερα από έρευνα που είχε διεξαχθεί εντός της Uber σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ωστόσο, θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Την περασμένη εβδομάδα ο Kalanick είχε ανακοινώσει ότι θα έπαιρνε άδεια αορίστου χρόνου, μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του. Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι The New York Times, πέντε από τους μεγαλύτερους επενδυτές της Uber ζήτησαν με επιστολή τους την άμεση παραίτηση του Kalanick.

Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αγαπώ την Uber περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου δέχτηκα το αίτημα των επενδυτών να αποχωρήσω ώστε η Uber να συνεχίσει να προχωρήσει μπροστά.

Η εταιρία από τη πλευρά της, μέσω εκπροσώπου της δήλωσε:

Ο Travis έβαζε πάντα πρώτη την Uber. Πρόκειται για μια γενναία απόφαση και ένα σημάδι της αφοσίωσης και της αγάπης του για την Uber.

Με την αποχώρησή του, θα πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να ξεπεράσει την προσωπική του τραγωδία, ενώ παράλληλα δίνει χώρο στην εταιρεία να αγκαλιάσει πλήρως αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ιστορία της Uber. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί του στο διοικητικό συμβούλιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr