Αργότερα σήμερα θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας 911 GT2 RS, στο Goodwood Festival of Speed, και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες η πιο σκληροπυρηνική έκδοση της 911 θα κινείται με έναν 3,8-λίτρων επίπεδο εξακύλινδρο bi-turbo κινητήρα, απόδοσης 700 ίππων και 750 Nm ροπής.

Αυτός θα διαθέτει σύστημα ψεκασμού νερού για καλύτερη ψύξη και βελτιωμένη απόδοση, παρόμοιο με αυτό της BMW M4 GTS, με το σύστημα να έχει ντεπόζιτο χωρητικότητας 5 λίτρων, που θα αδειάζει μετά από τρεις γρήγορους γύρους στο ‘Ring και έτσι ο οδηγός θα πρέπει να το ξαναγεμίσει νερό. Το μοντέλο θα ζυγίζει λιγότερο από 1.500 κιλά, και για τα 0-100 χλμ/ώρα θα χρειάζεται 2,9 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα.

Γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι η Porsche έχει πουλήσει ήδη όλες της 1.000 μονάδες που θα βγουν από το εργοστάσιο, με την τιμή της στην Γερμανία να φημολογείται ότι ανέρχεται στα €260.000. Οι ιδιοκτήτες της 918 Spyder ήταν οι πρώτοι στην λίστα για να την αποκτήσουν πριν γίνει διαθέσιμη στο υπόλοιπο κοινό, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από το ερχόμενο φθινόπωρο.