Ο Vettel πιστεύει ότι η Mercedes είναι ταχύτερη στην Αυστρία

Σχετικά άρθρα

Μετά από ένα κακό σε γενικές γραμμές Grand Prix στο Μπακού, η Ferrari θέλει να εμφανιστεί διαφορετική στο Spielberg, κερδίζοντας αρχικά τη μάχη για την pole position, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στον προηγούμενο αγώνα. Το γεγονός ότι ο Lewis Hamilton έχει ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση, βοηθά την ιταλική ομάδα, όμως ο Valtteri Bottas έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει πολύ γρήγορος, και μάλιστα το Red Bull Ring είναι η πίστα που πήρε το πρώτο του βάθρο, επομένως του αρέσει αρκετά.

Ο Sebastian Vettel απείχε μόλις 1,5 δέκατο στο FP2, κάνοντας σαφές ότι η Ferrari μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την pole position σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, ο Γερμανός υποστηρίζει ότι η W08 είναι το ταχύτερο μονοθέσιο στην αυστριακή πίστα, όμως επισημαίνει ότι το Μπακού έχει περάσει στο παρελθόν και ό,τι σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα που αντίκρισε πριν από δύο εβδομάδες.

Η εμφάνιση στο Μπακού ήταν κάτι το μοναδικό από πολλές απόψεις. Οι κατατακτήριες δεν ήταν καλές εκεί. Η θέση δεν ήταν πολύ κακή, αλλά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. Δεν ένιωθα όσο άνετα θα έπρεπε, αλλά ο αγώνας ήταν εντάξει. Γενικά, οι Κυριακές είναι εντάξει. Εδώ, δεν έχω δει ακόμα πολλά, αλλά φαίνεται πως η μάχη θα είναι κλειστή. Είναι μια μικρή πίστα, έτσι οι διαφορές θα είναι μικρές. Η Mercedes είναι φαβορί. Έδειχναν πολύ γρήγορες όποτε κι αν έβαιναν έξω. Θα δούμε τι θα γίνει.

Το σημαντικό είναι πως η SF70H έχει καλή αίσθηση και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να την πιέσει πολύ, ενώ το ιταλικό μονοθέσιο δεν έχει πρόβλημα να φέρει τα ελαστικά γρήγορα στη σωστή θερμοκρασία. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο 4άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής αρνείται να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για σήμερα.

Καταλάβαμε τι έγινε στο Μπακού, αλλά είναι πολύ διαφορετικά εδώ, είναι λίγο πιο θερμές συνθήκες, ειδικά όσον αφορά την άσφαλτο. Τα ελαστικά είναι λίγο διαφορετικά, το να τα ζεστάνεις δεν είναι τόσο δύσκολο και υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά μεταξύ των γομών. Αλλά, θα δούμε. Είναι δύσκολο να κρίνεις από την Παρασκευή, το μονοθέσιο έχει πολύ καλή αίσθηση σε όλο τον γύρο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...