Η Lamborghini πήρε μερικές Huracan, συμπεριλαμβανομένων των δικίνητων και τετρακίνητων Coupe και Spyder, καθώς και την Performante, και διέσχισε τη χώρα του Dracula, παίρνοντας έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και απαιτητικούς δρόμους στον κόσμο.

Ο λόγος για το πέρασμα του Transfagarasan στη Ρουμανία, το οποίο έχει μήκος 90 χιλιομέτρων, και εξαιτίας της χάραξης του στα υψηλότερα βουνά της χώρας είναι ανοιχτός για περιορισμένους μήνες το χρόνο, συνήθως από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο. Αυτός διέρχεται από την περιοχή της Τρανσυλβανίας, γνωστή και ως χώρα του Δράκουλα, με την διαδρομή να προσφέρει εκπληκτική θέα και γρήγορες αλλαγές στο τοπίο, περνώντας από άγονες εκτάσεις σε καταπράσινες κοιλάδες.

Τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν από την πόλη του Sibiu, πέρασαν από το χωριό Cartisoara και στη συνέχεια έστριψαν δεξιά, για να μπουν στην διάσημη διαδρομή, με τις πολυάριθμες στροφές των βουνών Fagaras. Το ψηλότερο σημείο είναι η λίμνη Balea, για να καταλήξει το κονβόι στο εντυπωσιακό φράγμα Vidraru, πάνω από το οποίο υπάρχουν τα ερείπια του κάστρου του Vlad III της Wallachia, που ήταν η έμπνευση για τον χαρακτήρα του Bram Stoker, Count Dracula. Enjoy!