Η Πλειάδες Motors εισάγει στην Ελλάδα τα KartCross της Speedcar

Σχετικά άρθρα

Η επίσημη εισαγωγική εταιρία της Subaru στην Ελλάδα, Πλειάδες Motors, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Industrias Lahoz, αναλαμβάνοντας από τον τρέχοντα μήνα την αποκλειστική πώληση και υποστήριξη των προϊόντων της Speedcar στην χώρα μας.

Πίσω από αυτή τη κίνηση βρίσκεται ο Γιάννης Χεκιμιάν, πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της Πλειάδες Motors, ο οποίος τρέφει μεγάλη αγάπη για το KartCross. Έτσι, έφερε την αντιπροσωπεία της κορυφαίας ισπανικής εταιρείας και κατασκευάστριας οχημάτων autocross και αναβάσεων στην Ελλάδα.

Η Industrias Lahoz βρίσκεται στην πόλη Golmes στην περιοχή Lleida της Ισπανίας, και για την σχεδίαση και παραγωγή των οχημάτων Speedcar βρίσκεται ο Delfin Lahoz. Αυτός, το 1998 παρουσίασε το πρώτο Speedcar, ένα compact όχημα autocross με εκπληκτικές επιδόσεις, και με συνεχείς βελτιώσεις σε όλες του τις κατασκευές, τα οχήματα του έχουν διαπρέψει στους αγώνες autocross, πετυχαίνοντας τις περισσότερες νίκες τόσο σε εθνικό (Ισπανία) όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία του, Industrias Lahoz, για να ενσωματώσει την παραγωγή αλλά και την εμπορική εκμετάλλευση των οχημάτων Speedcar, τα οποία διατίθενται πλέον σε διάφορες χώρες ανά την υφήλιο. Η επιμονή του Delfin στην ποιότητα και στην αξιοπιστία έχουν ως αποτέλεσμα μια γκάμα εξαιρετικών οχημάτων, όπως τα XTREM, TTX (autocross) και το GTR (αναβάσεις/ πίστα), με αρκετούς κορυφαίους οδηγούς να έχουν οδηγήσει ένα Speedcar (Sainz, Alonso, Gronholm, Hirvonen, Al-Attiyah, Sordo, Martin κ.ά.).

Στη χώρα μας οι αγώνες τύπου autocross δείχνουν πρόσφατα μια άνθηση. Ο θεσμός των Dirt Games, με όλο και περισσότερες συμμετοχές και αυξανόμενο ενδιαφέρον, τόσο από πλευράς αγωνιζομένων όσο και από πλευράς θεατών, δείχνει τον δρόμο σε αυτήν την καινούργια μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Πλειάδες Motors θα ανακοινώσει σύντομα την πλήρη διαμόρφωση των δραστηριοτήτων της στον χώρο αυτό (autocross).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...