Πριν περίπου δέκα ημέρες παρουσιάστηκε από την Honda η ευρωπαϊκή έκδοση του ανανεωμένου Jazz, ενώ είχε προηγηθεί αυτή για την Ιαπωνία και Αμερική. Όπως και στο pre-facelift μοντέλο, η Mugen θα βγάλει στην αγορά τα εξαρτήματα που θα βελτιώνουν το εν λόγω μοντέλο, μερικά εκ των οποίων βλέπεις στις πρώτες αυτές φωτογραφίες.

Το Jazz Mugen θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: την RS –το πορτοκαλί στις φωτογραφίες- και την S. Και οι δύο εκδόσεις έχουν τονισμένους, έντονα επιθετικούς προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, με ενσωματωμένο splitter για τους εμπρός και διαχύτη για τους πίσω, side skirts, κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης, αεροτομή και ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών.

Ωστόσο τα δύο bodykits διαφέρουν μεταξύ τους… απειροελάχιστα, αλλά διαφέρουν. Λογικά, το RS είναι η πιο sport από τις δύο sport εκδόσεις και παρότι περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν, αναμένεται να έχει και λίγο πιο ισχυρό κινητήρα συγκρινόμενο με το S. Εκτός αυτού, πληροφορίες αναφέρουν σκληρότερες αναρτήσεις και διάφορες ενισχύσεις στο αμάξωμα για ενίσχυση της sport αίσθησης.

Το Honda Jazz Mugen θα παρουσιαστεί επίσημα μερικούς μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Jazz με άγνωστες τιμές και άγνωστη διαθεσιμότητα εκτός Ιαπωνίας… όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν: τα καλά τα κρατάνε για την εγχώρια αγορά!