Η Skoda παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης την ανανεωμένη εκδοχή του Vision E Concept, που είδαμε στην έκθεση της Σαγκάη νωρίτερα μέσα στο έτος. Σε σχέση με το πρωτότυπο που υπήρχε στην κινέζικη έκθεση, το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα, νέους τροχούς και νέα διακοσμητικά στο εσωτερικό.

H έκδοση του Vision E για την γερμανική έκθεση διαθέτει μια ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα εμπρός με δύο τριγωνικές γρίλιες που καλύπτουν τις εξωτερικές εισαγωγές αέρα, ένα λεπτό μαύρο διακοσμητικό στον προφυλακτήρα, καθώς και νέες φουτουριστικές ζάντες.

Το πρωτότυπο έχει μήκος 4.668 χλστ., πλάτος 1.924 χλστ., ύψος 1.591 χλστ. και μεταξόνιο 2.851 χλστ. Κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 306 ίππων, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς. Σύμφωνα με την τσέχικη εταιρία, η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 180 χλμ/ώρα, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 500 χλμ, με την φόρτιση των μπαταριών να γίνεται ασύρματα, μέσω επαγωγικού φορτιστή.

Το πρωτότυπο εφοδιάζεται με αυτόνομη τεχνολογία Επιπέδου 3 ικανή να βρει μόνη της ελεύθερο χώρο παρκαρίσματος και να παρκάρει.