H Honda στοχεύει τις τρεις πρώτες θέσεις με τη Toro Rosso για το 2018

Σχετικά άρθρα

Όλες οι φιλοδοξίες από φιλάθλους – και τις ίδιες τις εταιρίες- για επιτυχημένη επανένωση της McLaren με την Honda έγιναν στάχτη, καθώς μετά από 3 χρόνια παταγώδους αποτυχίας, οι δρόμοι τους χώρισαν χθες με κάθε επισημότητα.

Παρόλα αυτά, η Honda έχει θέσει αρκετά φιλόδοξο στόχο για το 2018, μετά την επιβεβαίωση της συμφωνίας της με την Toro Rosso. Πιο συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι οι Ιάπωνες σήμερα διαθέτουν τον χειρότερο κινητήρα στο grid, ο επικεφαλής της Honda, Katsuhide Moriyama, πιστεύει ότι μπορεί να έχει ταχεία βελτίωση την επόμενη σεζόν, τονίζοντας:

Το να φύγουμε από την F1 δεν ήταν ποτέ επιλογή για εμάς. Το πνεύμα της Honda είναι να αγωνίζεται για τις τρεις κορυφαίες θέσεις τοu grid.

Και εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποιος μπορεί να εμπιστευτεί την Honda. Γιατί καλοί οι στόχοι, αλλά δεν έχει δείξει σημάδια ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα τόσο ανταγωνιστικό power unit.

ΠηγήSkySports F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...