Για εκείνους που λατρεύουν την Porsche 356 Speedster, η Stärke παρουσιάζει την Revolution Speedster. Τι είναι αυτή; Μια ρέπλικα της διάσημης 356 Speedster, η οποία βασίζεται σε οποιαδήποτε Boxster παραγωγής από 1998 έως 2012.

Η εταιρία τοποθετεί νέο σώμα στην Boxster, το οποίο μπορεί να είναι κατασκευασμένο και από carbon και στο εσωτερικό συνδυάζονται ρετρό και μοντέρνα στοιχεία, με τους ιδιοκτήτες να επιλέγουν τα χρώματα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτό, όπως και το χρώμα της υφασμάτινης οροφής. Κίνηση παίρνει από τον XR57 3,7-λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 375 ίππων με 475 Nm ροπής.

Η βασική έκδοση ξεκινά από τις 59.950 δολάρια (στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η αγορά της Boxster), με την Revolution Speedster Outlaw έκδοση να κοστίζει 79.950 δολάρια και να φορά πιο φαρδύ bodykit και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Bilstein. Η έκδοση Revolution Speedster SC κοστίζει 79.950 δολάρια και διαθέτει ότι η Outlaw έκδοση μαζί με ζάντες 19″. Τέλος η Revolution Speedster Carbon Fiber Outlaw έκδοση φέρει carbon σώμα, δυνατότερο κινητήρα και carbon διακοσμητικά.