Τα ευρωπαϊκά Chery θα είναι ηλεκτροκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η Chery στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο μήνα παρουσίασε τα Tiggo Concept και Exeed TX, ενώ έκανε γνωστό πως τα μοντέλα της στην Ευρώπη θα πωλούνται με το όνομα Exeed.

Οι Κινέζοι θέλουν να προσφέρουν στη Γηραιά Ήπειρο έναν στόλο ηλεκτροκίνητων μοντέλων, κάτι που σημαίνει πως όλα τα αυτοκίνητα της εταιρίας θα είναι είτε υβριδικά, είτε plug-in υβριδικά, είτε αμιγώς ηλεκτρικά.

Το πρώτο μοντέλο της Exeed θα ονομάζεται TX και θα προσφέρεται ως υβριδικό, ως plug-in υβριδικό και ως αμιγώς ηλεκτρικό, με την ταχύτερη έκδοση να είναι η plug-in υβριδική που θα χρησιμοποιεί έναν 1.500αρη κινητήρα βενζίνης 150 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 116 ίππων που συνδυάζονται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς.

Θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα. Θα έχει μέση κατανάλωση 1,5 λίτρο/100 χλμ στον κύκλο NEDC, με την μπαταρία να φορτίζει κατά 80% μέσα σε 30 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή και θα φορτίζει πλήρως μέσα σε 4 ώρες με χρήση απλής οικιακής πρίζας. Η ηλεκτρική του αυτονομία ανέρχεται στα 70 χλμ με τελική ταχύτητα 120 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...