Gemballa GT Concept

Σχετικά άρθρα

Η Gemballa βελτιώνει την Porsche 911 Turbo, κάνοντας την να αποδίδει 828 άλογα. Η GT Concept, όπως ονομάζει η Gemballa την πρότασή της, φορά έναν βελτιωμένο 3,8-λίτρων twin-turbo boxer κινητήρα, που από τα 540 άλογα, αποδίδει 828, με την ροπή να φτάνει τα 952 Nm.

Για την αύξηση της ιπποδύναμης, ο οίκος έχει τοποθετήσει ενισχυμένες μπιέλες και πιστόνια, μεγαλύτερες βαλβίδες, νέα turbo, και εντελώς νέα πολλαπλή εξαγωγής και εξάτμιση. Φυσικά, αλλαγές έχουν γίνει στην αναπνοή του κινητήρα, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διαχείριση του.

Τροποποιήσεις υπάρχουν επίσης στην μετάδοση, στο σύστημα των φρένων, στην αεροδυναμική και στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την Gemballa, το GT Concept κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,38 δευτ., τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7,5 δευτ., τα 0-300 χλμ/ώρα σε 18,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνάει τα 360 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο φορά νέο carbon bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, splitter, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή, φουσκωμένα φτερά και διαχύτη. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 21″, με τα φρένα να αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά με δίσκους 380 mm και τετραπίστονες πίσω με δίσκους 360 mm.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...